Sommer og ny sæson september 2019

SOMMERFERIEN NÆRMER SIG…

Og juni måned er allerede godt i gang. Dermed venter (for mange af os) nogle lange daseuger med ferie i de kommende måneder.

Det betyder også at vi hos Yoga I Valby ikke tilbyder den brede vifte af alle vores mange ugentlige yogahold, men blot har døren på klem med lidt Drop-in yoga gennem juli og august. Det er Rona Kjær der tilbyder Yin Yoga fra 17. juni til og med 13. august fra 12-13.30

Fra 13. august og fremadrettet, starter de fleste af vore hold, og når vi lander med 1. september er ALT i sin vante gænge igen. Heldigvis. Ferie er lækkert, men hverdagen er nu også meget rar at vende tilbage til – særligt når YOGA er til.

Du kan i juni stadig besøge os til prøvetimer, det er muligt til og med fredag 28. juni, så du kan få en fornemmelse for hvad du skal vælge af yoga til den nye sæson, efteråret 2019.

Vi ønsker dig en herlig sommertid, og glæder os til at dele yoga med dig igen…og igen…og igen..

Masse af solhilsner fra alle os yogalærere hos Yoga i Valby

 

 

 

 

Tilmeldinger til Gigtskolens daghold med hensyntagende yogaundervisning: kontor@gigtskolen.dk

 

 

Vi nyder at undervise det bedste vi ved, og er altid glade for besøg, så benyt de første uger af januar til at bestille dig en prøvetime hvis du er i tvivl om du vil starte til yoga. Skriv til: info@yogaivalby.dk og fortæl hvilken ugedag og hvad hold, så aftaler vi noget godt!

Solhilsner fra alle os der underviser hos Yoga i Valby, Skolegade 2A stuen.

Der er lukket for kommentarer.