NY SÆSON SEPTEMBER 2018

ÅBENT HUS I VORES NYE YOGACENTER!

FREDAG 31.8 SAMT LØRDAG 1.9 HOLDER VI ÅBENT HUS.

Vi har gennem sommeren haft travlt sammen med håndværkerne, med at omdanne den gamle Valby Kro, til et lyst og indbydende nyt hyggeligt yogacenter. Da der er Kulturdage i Valby fredag 31.8 og lørdag 1.9 holder vi åbent for besøg og en masse gratis 1 times yogaklasser.

Kom og kig fra formiddag kl. 11 om fredagen, og modtag yoga fra kl. 11 hvor vi åbner med YogaInMotion med Mads Snekkersten, og derefter følger en perlerække af yogaklasser med de undervisere som har haft tid og lyst til at komme her få dage før sæsonen er i gang.

Fredag 31.8:
Mads 11-12 YogaInMotion
Berit 12.30-13.30 Hensyntagende Yoga
Krystyna 15.30-16.30 Yogic Mindfulness
Pia 17-18 Hatha Flow

Lørdag 1.9:
Maiken 10-11 Yoga for børn 6-9 år
Dianna 11.30-12.30 Yoga for teens
Rikke 13.00-14.00 Dynamic Yoga
Dianna 14.30-15.30 Hatha Yoga
Tina Maria 16.00-17.00 Kundalini Yoga

Du er så hjertelig velkommen og bring gerne nogle med du tror vil ha lyst at være med. Der er tid efter hver klasse til at få en snak med yogalærerne. Vi glæder os alle max. til at komme i gang efter en dejlig sommer.

Solhilsner fra alle yogalærerne i Valby

 

 

NY YOGASÆSON

Velkommen til yoga i den nye sæson der starter hos os med mandag 3. september 2018.

Tilmeldinger til vores sene eftermiddags og aftenhold sker bedst i en mail til: info@yogaivalby.dk

Tilmeldinger til Gigtskolens daghold med hensyntagende yogaundervisning: kontor@gigtskolen.dk

 

Der er flest pladser ledige i starten af sæsonen, men man kan godt tilmelde sig yoga senere hen, så for dig som har planer i januar, bare ring eller skriv til os og spørg ind til et ledigt hold.

At gå til yoga i Valby er ligesom at komme hjem til sig selv, altså vi mener, at du kan være sikker på at der er tid, fredelige omgivelser, at du kan komme som du er og bare deltage fra uge til uge i yogasalen med velkendte ansigter og en blanding af styrkende, kraftfulde, strækkende, blide og energiopfyldende øvelser på alle hold.

Vi nyder at undervise det bedste vi ved, og er altid glade for besøg, så benyt de første uger af januar til at bestille dig en prøvetime hvis du er i tvivl om du vil starte til yoga. Skriv til: info@yogaivalby.dk og fortæl hvilken ugedag og hvad hold, så aftaler vi noget godt!

Solhilsner fra alle os der underviser hos Yoga i Valby, Skolegade 2A stuen.

Der er lukket for kommentarer.