Hvem er vi

Iben Nielsen

Iben er uddannet ved Dansk Yoga i 2006-2008 og indehaver af YOGA I Valby siden 2010. I 2010 blev YOGA I Valby også rammen om Dansk Yogas læreruddannelse, hvor Iben sammen med Sussie og Bitten varetaget uddannelsen af kommende yogalærere, en rejse på over 800 timers yogalæreruddannelse.

Min undervisning er et fundament der hviler på interessen for det hele menneske, og uanset den kropslige styrke og smidighed, om du kommer med eller uden skavanker, er det mit ønske at dele så alle i yogasalen får en oplevelse af en rolig, inspirerende og nærende metode. Via sproget tales nænsomt til kroppens nervesystem og intentionen er, at den enkelte inviteres til at opleve det som er og favne det uden fordømmelse, træne accept og nærvær via det fantastiske system som yoga er.

Kristine Marie Rost

 

Tekst kommer snart…

 

Krystyna Kowalski

Krystyna er uddannet i den klassiske Hatha yogatradition, en vej på mere end 700 timer. Krystuna har en grundig efteruddannelse og er
Danmarks eneste “Trauma center traumasensitiv yoga” facilitator. YOGA I Valby har et fast ugentlig hold med denne type yoga hver onsdag kl. 19-20 se mere på Krystynas hjemmeside Yogacare.dk

Om Krystynas undervisning: Yogaundervisningen er baseret på invitationer, og langt fra det autoritærer men handler om sansning af kroppen indefra.

Berit Kambskard

Jeg har over 16 års erfaring som underviser i Alexanderteknik, primært i England. Jeg er uddannet som lærer i Alexanderteknik fra The Constructive Teaching Centre, London på den 3-årige fuldtidsuddannelse.

Derudover er jeg uddannet ergoterapeut BSc OT(Hons) fra Brunel University, London og sundhedsfaglig kandidat cand.scient.san fra Syddansk Universitet.

Min yoga undervisning tager først og fremmest udgangspunkt i at skabe et trygt og varmt yogarum for dig med glimt i øjet. Jeg fører dig grundigt og trygt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger, altid med åndedrættet i centrum og fokus på at du hele tiden arbejder ud fra netop din krops forudsætninger og behov. I dette yogarum gives der plads og mulighed for at du kan opleve og udforske hvad yoga betyder for lige netop dig.

Yogaen tager afsæt i Hatha yoga. Der er plads til skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen, at tune ind på åndedrættet og selvfølgelig en god afspænding.

 

Pia Yumusak Metzger

I min yogaundervisning forsøger jeg at videregive hvad jeg oplever i min egen praksis; yogaen som et indre rum, hvor krop, åndedræt og sind samles. Et rum hvor det bliver muligt at komme tæt på sig selv og på stilheden bag alle de ord, tanker, billeder og følelser, der ellers bevæger sig i sindet i det daglige.

I min undervisning bliver du guidet ind i yogastillinger og flows i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med. Jeg vil altid opfordre dig til at udføre din yoga med nærvær, så du forbliver til stede i din krop, og dermed også i nuet. For mig er det vigtigt, at du gennem dette nærvær bliver i stand til at lytte til din krop, så intet forceres på din vej med yoga.

Yogabaggrund: Exam. Dansk Yoga lærer i 2011 med registreret 800+ timers uddannelse; en grundig uddannelse i Hatha Yoga med fokus på at kunne undervise præcist og differentieret, så hver enkelt elev har en oplevelse af at kunne profitere af yogaen, uanset grad af fysisk formåen.Jeg er endvidere i gang med at færdiggøre en uddannelse i Hatha Flow hos Esther Ekhart, og har for nylig gennemført en Teacher Training i Yin Yoga.

Miranda Hellmann

Miranda Hellman er certificeret yogalærer med videreuddannelse i gravid- og efterfødselsyoga. Miranda har specialiseret sig i Vinyasa, bevægelse og vejrtrækning med opmærksomhed.
Miranda blev introduceret til yoga som barn og har undervist siden 2010. Hun er uddannet vinyasa yogalærer fra Greenhouse Holistic i New York. I gravidyoga hos OM Yoga Center i New York og i efterfødsel og mor-baby yoga hos Uma Dinsmore-Tuli.  Miranda er igang med endnu en efteruddannelse i Yoga Therapy hos Svastha Yoga and Ayurveda.

 

Dianna Maria Rose Telling

Jeg er eksamineret yogalærer i 2018 fra Dansk Yoga, der gennem de sidste 40 år har uddannet yogalærere. Efter den grundige 2-årige uddannelse på 850 timer med anatomi, filosofi og analyser af yogastillinger er jeg nu klar til at formidle den yoga, som jeg selv i over 20 år har elsket at dyrke. Yoga repræsenterer for mig et særlig kærligt rum, hvor der er højt til loftet: Krop og sind smelter sammen og blikket på dig selv og verden omkring dig mildnes. Livet er bare dejligere med yoga!

Min undervisning består af Hatha yoga for alle: blid opvarmning med åndedrætsøvelser efterfulgt af klassiske yoga stillinger og tid til afspænding. Undervisningen foregår i et roligt tempo, der giver dig mulighed for at mærke din krops grænser.

 

Mads Snekkersten

Mads er uddannet sommeren 2017 fra Helsingør Yogaskole, examineret yogalærer ved Søren Rasmussen, indehaver af Yogaskolen. Mads underviser i Valby i yogaformen Yogainmotion og i hensyntagende yoga, begge hold om fredagen.

 

Catrine Tanja Hegelund

Eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, 860 timers undervisning.
Medlem af foreningen Dansk Yoga.
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og udover min 2-årige uddannelse som yogalærer fra Dansk Yoga, er jeg også uddannet kropsterapeut v. Body-sds.
Jeg har i mange år været optaget af sammenhængen mellem krop og psyke – og åndedrættets betydning hertil. Det er netop yogaens evne til at forene krop og sind i samarbejde med åndedrættet, der gør det til en så fantastisk disciplin. For mig er yoga simpelthen en effektiv vej til fysisk og indre ro – en måde at finde hjem til sig selv på.
Yoga er for ALLE og i min undervisning søger jeg at favne bredt. Jeg prioriterer både det blide, rolige og meditative samtidig med, at det dynamiske og kraftfulde også får lov til at få plads.”

 

 

Der er lukket for kommentarer.