Hvem er vi

Iben Nielsen

Iben er uddannet ved Dansk Yoga i 2006-2008 og indehaver af YOGA I Valby siden 2010. I 2010 blev YOGA I Valby også rammen om Dansk Yogas læreruddannelse, hvor Iben sammen med Sussie og Bitten varetaget uddannelsen af kommende yogalærere, en rejse på over 800 timers yogalæreruddannelse.

Min undervisning er et fundament der hviler på interessen for det hele menneske, og uanset den kropslige styrke og smidighed, om du kommer med eller uden skavanker, er det mit ønske at dele så alle i yogasalen får en oplevelse af en rolig, inspirerende og nærende metode. Via sproget tales nænsomt til kroppens nervesystem og intentionen er, at den enkelte inviteres til at opleve det som er og favne det uden fordømmelse, træne accept og nærvær via det fantastiske system som yoga er.

Krystyna Kowalski

“Jeg elsker at undervise hos Yoga I Valby fordi det er et lokalt åndehul med et helt nede på jorden præg, hvor alle er velkomne”

Den yoga Krystyna tilbyder er en kropsbaseret mindfull yoga. For Krystyna handler yoga ikke om hvordan vi ser ud – men om hvordan det føles indefra. At give plads til at yoga udfolder sig fra vores indre til vores ydre.

Yoga “Indefra og Ud” er en omsorgsfuld og afstressende yoga, hvor du i trygge rammer får vejledning i at udforske mulighederne i din krop og dit åndedræt indefra for, at opbygge indre stabilitet, styrke og vitalitet. Hvor du i dit eget tempo leder din krop og dit sind til større frihed og plads – plads til at være den du er.

Krystyna er eksamineret Hatha Yoga Lærer, Certificeret i Svastha Yoga Terapi og godkendt International Yoga Terapeut (C-IAYT) , Certificeret Traume Center Traume Sensitive Yoga (TCTSY) Facilitator, Træner og Supervisor på TCTSY uddannelse fra Boston, og læser til psykoterapeut med specialising i traume, neuro-biologi og kroppen. Du kan læse mere om Krystyna’s yoga på Yogacare.dk. ( https://www.yogacare.dk/)

Berit Kambskard

Jeg har over 16 års erfaring som underviser i Alexanderteknik, primært i England. Jeg er uddannet som lærer i Alexanderteknik fra The Constructive Teaching Centre, London på den 3-årige fuldtidsuddannelse.

Derudover er jeg uddannet ergoterapeut BSc OT(Hons) fra Brunel University, London og sundhedsfaglig kandidat cand.scient.san fra Syddansk Universitet.

Min yoga undervisning tager først og fremmest udgangspunkt i at skabe et trygt og varmt yogarum for dig med glimt i øjet. Jeg fører dig grundigt og trygt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger, altid med åndedrættet i centrum og fokus på at du hele tiden arbejder ud fra netop din krops forudsætninger og behov. I dette yogarum gives der plads og mulighed for at du kan opleve og udforske hvad yoga betyder for lige netop dig.

Yogaen tager afsæt i Hatha yoga. Der er plads til skønne stræk, opbygning af styrke, glæde ved kroppen, at tune ind på åndedrættet og selvfølgelig en god afspænding.

 

Pia Yumusak

I min yogaundervisning forsøger jeg at videregive hvad jeg oplever i min egen praksis; yogaen som et indre rum, hvor krop, åndedræt og sind samles. Et rum hvor det bliver muligt at komme tæt på sig selv og på stilheden bag alle de ord, tanker, billeder og følelser, der ellers bevæger sig i sindet i det daglige.

I min undervisning bliver du guidet ind i yogastillinger og flows i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med. Jeg vil altid opfordre dig til at udføre din yoga med nærvær, så du forbliver til stede i din krop, og dermed også i nuet. For mig er det vigtigt, at du gennem dette nærvær bliver i stand til at lytte til din krop, så intet forceres på din vej med yoga.

Yogabaggrund: Exam. Dansk Yoga lærer i 2011 med registreret 800+ timers uddannelse; en grundig uddannelse i Hatha Yoga med fokus på at kunne undervise præcist og differentieret, så hver enkelt elev har en oplevelse af at kunne profitere af yogaen, uanset grad af fysisk formåen.Jeg er endvidere i gang med at færdiggøre en uddannelse i Hatha Flow hos Esther Ekhart, og har for nylig gennemført en Teacher Training i Yin Yoga.

Miranda Hellmann

Miranda Hellman er certificeret yogalærer med flere videreuddannelser.
Miranda blev introduceret til yoga som barn og har undervist siden 2010. Hun er uddannet vinyasa yogalærer fra Greenhouse Holistic i New York. I gravidyoga hos OM Yoga Center i New York og i efterfødsel og mor-baby yoga hos Uma Dinsmore-Tuli. Miranda har overbygning i Yoga Therapy fra Svastha Yoga and Ayurveda. Desuden er Miranda fuldt certificeret instruktør i Klassisk Pilates fra Pilates Cph.

 

Mads Snekkersten

Mads er uddannet sommeren 2017 fra Helsingør Yogaskole, examineret yogalærer ved Søren Rasmussen, indehaver af Yogaskolen. Mads underviser i Valby i yogaformen Yogainmotion og i hensyntagende yoga, begge hold om fredagen.

 

Catrine Tanja Hegelund

Eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, 860 timers undervisning.
Medlem af foreningen Dansk Yoga.
Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og udover min 2-årige uddannelse som yogalærer fra Dansk Yoga, er jeg også uddannet kropsterapeut v. Body-sds.
Jeg har i mange år været optaget af sammenhængen mellem krop og psyke – og åndedrættets betydning hertil. Det er netop yogaens evne til at forene krop og sind i samarbejde med åndedrættet, der gør det til en så fantastisk disciplin. For mig er yoga simpelthen en effektiv vej til fysisk og indre ro – en måde at finde hjem til sig selv på.
Yoga er for ALLE og i min undervisning søger jeg at favne bredt. Jeg prioriterer både det blide, rolige og meditative samtidig med, at det dynamiske og kraftfulde også får lov til at få plads.”

 

 Anne Mette Paarup Kristensen

Jeg er uddannet MediYoga-instruktør, coach i stress og udbrændthed fra MediYoga samt Yin Yogalærer. Er pt. påbegyndt MediYoga-terapeutuddannelsen.
Af anden uddannelse er jeg cand.mag. i audiologopædi, med grundig viden indenfor anatomi, fysiologi, stemmelære, audiologi, samt nerve- og respirationssystemet.
MediYoga er en terapeutisk yogaform, udviklet gennem forskning i samarbejde med sundhedssystemet i Sverige. Yogaen består af åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, afspænding og meditation. Alle kan deltage, da yogaen både kan udføres siddende på gulvet eller på en stol.
Jeg har i min undervisning særligt fokus på at guide den enkelte ned i kroppen. Når opmærksomheden rettes ind i kroppen stilnes sindet med hjælp fra åndedrættet.
Yoga i Valby har fast ugentligt hold med MediYoga hver tirsdag kl. 19.40-21.10. Se mere på min hjemmeside: www.yogaforstress.dk

 

Rona Kjær

Jeg er uddannet hos Dansk Yoga i 2015, og har undervist siden. Jeg arbejder helst med hensyntagende yoga, yin yoga og Restorativ yoga. Min yin yoga uddannelse har jeg taget hos Magdalena Mecweld i Stockholm.
For mig er Yoga en spire der bliver ved med at vokse og inspirerer.
Jeg nyder at give omsorg til den enkelte, og i omsorgen interessen for hvad yoga kan.
Et af mine store formål er også at glæde andre med Yogaens dybte og ro.
For mig er det vigtigt at yogaen tilpasser sig dig, og ikke at du skal tilpasse dig til yoga!
Jeg er 59, lidt for rund, stiv i kroppen og har gigt.
Et bevis på at yoga er for alle.

Privat
Privat bor jeg i Hornbæk, med min familie, Jeg underviser også i Hornbæk, Gilleleje og Kvistgård.
Sidder i bestyrelsen i foreningen Dansk Yoga.

 

Helle Toubro Nielsen

I min undervisning har jeg fokus på styrke og bevidsthed om krop og åndedræt. Du vil blive guidet sikkert gennem øvelserne, og jeg skaber et rum, hvor der er plads til alle uanset dine forudsætninger. En klasse består typisk af opvarmning, styrkende øvelser, små flows, åndedrætsøvelser og afspænding. Du kan gå dybere ved at praktisere yogaen med nærvær og tålmodighed, og jeg vil opfordre dig til at møde dig selv med mildhed og accept af, at kroppen ikke kan det samme hver dag.
Min vej: Jeg mødte yogaen allerede som barn, og som voksen har mindst én af yogaen mange former kontinuerligt været en del af mit liv. I sommeren 2017 startede jeg på Dansk Yogas uddannelse, der varer 2 år og omfatter 800 timers undervisning i blandt andet anatomi, filosofi og analyser af yogastillinger. Jeg afslutter uddannelsen i maj 2019.

Mannah Guldager

Mannah Guldager er en begejstret formidler og facilitator med erfaring i forskellige former for yoga. Mannahs timer integrerer elementer af mindfulness, afspænding med berøring + groundende og styrkende øvelser.

Med kurser i både ashtanga yoga, tantrayoga, restorativ yoga, hatha, vinysa method og feminin flow har hun fundet størst tilfredshed i en let tilgængelige, legende mindful træningsform. Mannahs yoga er en nærende praksis, der træner den indre ro, taknemmelighed og evnen til at lytte til kroppen.

Forløbet er designet til at støtte op om den udvikling, der er allerede er i gang hos dig. Mannah holder et rum for mere selvomsorg og større overskudsfølelse, og får tit at vide “at tiden flyver afsted”, fordi der er så stor variation i øvelserne.

Mannah udgiver ugentligt podcasten, Lyden af et bedre liv, lægger horoskoper og holder live arrangementer, når hun ikke er til yoga eller sammen med sine to børn.

 

Der er lukket for kommentarer.