MediYoga anti-stress kursus

Kurset består af enkle yogaprogrammer & åndedrætsøvelser kombineret med dybdevirkende meditationer, mantra & afspænding. Alle kan være med – også dig der aldrig tidligere har dyrket yoga.
I undervisningen er der særligt fokus på at blive guidet ned i kroppen, balancere nervesystemet, og give plads til egne processer og væren.  Når du tager dig en bevidst pause, så opstår muligheden for at finde derind, hvor roen opstår. Derind hvor dine svar findes. Derind hvor du lytter til kroppens sprog. Derind hvor du møder omsorgen til dig selv?
Længde på kurset: 6 gange
Undervisning: onsdag d. 21, 28 oktober samt 4, 11, 18 & 25 november.
Tid: 10.00-11.30
Pris: 1050 kr.
Yderlige info og tilmelding: 
www.yogaforstress.dk eller ring/SMS til Anne Mette på tlf. 22 23 09 70

Date

okt 21 2020

Time

10:00 - 11:30

Location

Lille sal
Anne Mette Paarup Kristensen

Organizer

Anne Mette Paarup Kristensen

Anne Mette Paarup Kristensen underviser i MediYoga, som er en terapeutisk yogaform, som i dag anvendes med stor succes i det svenske sundhedssystem. Yogaen består af fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mantra og meditation. Alle kan deltage, da yogaen både kan udføres siddende på gulvet eller på en stol. I min undervisning har jeg særligt fokus på at guide den enkelte ned i kroppen, balancere nervesystemet, og give plads til egne processer og væren. Jeg er optaget af at slippe gamle mønstre i krop og sind, være åben og nysgerrig på nye rum i os selv samt bringe øget helse og nærvær ind i vores liv og hverdag. Jeg er Exam. MediYoga terapeut (en 2-årig international uddannelse), Coach i stress og udbrændthed og har gennemført en Teacher Training i Yin Yoga. Af anden uddannelse har jeg en kandidatgrad i audiologopædi med viden indenfor anatomi, fysiologi, stemmelære, audiologi, samt nerve- og respirationssystemet.

Skriv et svar

5 genveje til bedre søvn

Sover du dårligt? 

Har du svært ved at falde i søvn?

 Vågner du op og føler dig træt?  

Så får du her 5 helt enkle tips til bedre søvn!