Mindfulness – Kend din stress

Mindfulness kursus – Kend din stress
Kurset er for dig, som er sygemeldt med stress på fuld tid eller deltid. Du går måske hos en psykolog/coach eller anden behandler, men har brug for noget mere for at komme godt tilbage på job samt få mere forståelse for, hvad der sker med din krop, når du er i stress. Så du ikke falder i igen.
Du lærer dine stress signaler at kende, får metoder og teknikker indenfor bl.a. mindfulness til, hvordan du kan stoppe op og komme tilbage. Kurset består af enkle mindfulness & åndedrætsøvelser samt afspænding og meditation.
Det er et lille lukket hold med max. fem deltagere.
Undervisning hold 1: Onsdag 13/1, 20/1, 27/1, 3/2 og 10/2
Tid: 10.30-11.50
Pris: 875 kr. for alle 5 gange (på et hold)
Yderligere info og tilmelding hos Anne Nybo: sms tlf. 30299251 eller annenybo@amindfullife.dk

Date

feb 03 2021

Time

10:30 - 11:50

Location

Lille sal
Anne Nybo

Organizer

Anne Nybo
Phone
30299251
Email
annenybo@amindfullife.dk
Website
http://www.amindfullife.dk/

Min mindfulnessundervisning tager udgangspunkt i at finde roen i dig selv. Mindfulness er en livsstil, og det er for dig som gerne vil have lidt mere ro, komme ud af dine tanker og mere ned i din krop, samt lære at være mere i nuet. Det er særlig velegnet for stressramte, eller hvis du ønsker at forebygge stress. Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i dig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver dig et mere rigt, positivt og lykkeligt liv. Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør, stresscoach og coach. Jeg hjælper til daglig mine klienter med at forebygge stress eller komme godt tilbage efter et stressforløb bl.a. ved at være opmærksomme på sig selv og de signaler kroppen giver.

Skriv et svar