Mindfulness med Anne Nybo

Mindfulness hold med Anne Nybo

Mindfulness på hold er for dig, der godt kunne tænke dig en øget oplevelse af ro og afslappethed og et højere energiniveau samt mere livsglæde. Ved at praktisere mindfulness får du øget selvtillid og selvaccept, og du har mindre risiko for at opleve stress, depression, angst, kroniske smerter, afhængighed og dårligt immunforsvar. Der undervises bl.a. i lette åndedrætsøvelser og mindfulde øvelser, som du nemt kan tage med dig og benytte i din hverdag. Der afsluttes altid med en skøn lang guidet afspænding.

Som kom og vær med og lær en ny måde at opleve livet på samt forbedre din work-life-balance.
Pris pr. gang 135 kr. Klippekort med 5 gange 625 kr. (kan deles) En måneds mindfulness (personligt) koster 440 kr. Læs mere og bestil tid på www.amindfullife.dk

 

Date

apr 26 2021

Time

19:20 - 20:40

Location

Lille sal
Category
Anne Nybo

Organizer

Anne Nybo
Phone
30299251
Email
annenybo@amindfullife.dk
Website
http://www.amindfullife.dk/

Min mindfulnessundervisning tager udgangspunkt i at finde roen i dig selv. Mindfulness er en livsstil, og det er for dig som gerne vil have lidt mere ro, komme ud af dine tanker og mere ned i din krop, samt lære at være mere i nuet. Det er særlig velegnet for stressramte, eller hvis du ønsker at forebygge stress. Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i dig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver dig et mere rigt, positivt og lykkeligt liv. Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør, stresscoach og coach. Jeg hjælper til daglig mine klienter med at forebygge stress eller komme godt tilbage efter et stressforløb bl.a. ved at være opmærksomme på sig selv og de signaler kroppen giver.

Skriv et svar