Drømmer du om at blive yogalærer?

Dansk Yoga har uddannet yogalærere siden 1974. Vores uddannelse er en af de mest grundige og velstrukturerede i Danmark, og vores eksamensbevis er et solidt kvalitetsstempel til din fremtid som yogalærer.

Næste hold starter ultimo august 2020.
 

Infomøde


Online infomøde fredag d. 12. juni 2020 kl. 117.00

Dansk Yoga Uddannelse

Hvorfor Dansk Yoga?

Hvis du går med drømmen om at uddanne dig til yogalærer, og gerne vil være sikker på, at du ikke ”bare” bliver instruktør, men bliver grundigt uddannet i at undervise yoga til andre, er Dansk Yoga Uddannelse en virkelig solid yogauddannelse.

Måske det mest sikre valg sammenlignet med de mange uddannelser, der findes på markedet i Danmark.

Hvor, hvem og hvordan?

Yoga i Valby har dannet rammen om Dansk Yoga Uddannelse.  Vi består af tre faste uddannelseslærere som alle lever og ånder for yoga. Du kan læse om os længere nede på siden.

På uddannelsen møder du også gæstelærere som Søren Rasmussen, Svend Trier, og Sussie Jensen, der alle er nogle af de mest anerkendte inden for yogaundervisning, filosofi og meditation.

Det tager 15 måneder (deltidsbaseret) at blive yogalærer. Du skal investere 800 timer af din tid på at fordybe dig i stoffet før en eksamen.

Yoga i Valby

Det siger vores apsiranter

Vores undervisere

Iben Nielsen

Underviser Sjælland

Yogalærer hos Yoga i Valby . Jeg blev eksamineret yogalærer i 2008, og jeg har siden da fortsat undersøgt, oplevet, og undervist i yogaens fuldendte system. Jeg forundres og glædes dagligt over de muligheder, som yoga rummer for et bedre helbred og en kærlig indre vækst. 

Læs mere her:

www.yogaivalby.dk

Bitten Hammer Kjølsen

Underviser Sjælland

Uddannet yogalærer fra 2010.
Jeg underviser hos YOGAPRAXIS i Hornbæk.  Jeg har også firma yoga hold, arrangerer yoga rejser og afholder Restorative workshops.
          Min undervisning og min tilgang til yoga er blid, blød og rolig. Jeg er optaget af den kærlighed og egenomsorg, du giver dig selv når du dyrker yoga. 
           Jeg nyder at undervise og glæder mig over at kunne videreformidle yogaen og dens spændende aspekter.

Læs mere her :

www.yogaprakxis.dk 

 

Pia Yumusak

Underviser Sjælland

Eksamineret Dansk Yogalærer i 2011, samt uddannet i Hatha Flow hos Esther Ekhart i 2016. Har ydermere efteruddannet mig indenfor både Yin Yoga og Restorativ Yoga. Jeg underviser til daglig på Østerbro og i Valby.

Min krop og mit sind trives med yoga i både dens blide former og i dens mere kraftfulde og dynamiske form.
I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær indadtil. Gennem en mindful tilgang til krop og åndedræt kultiveres en evne til at være til stede i nuet, så der kan skabes en vej til mere ro, glæde og større overskud. 

Læs mere her:

www.dit-rum.dk