Drømmer du om at blive yogalærer?

Dansk Yoga har uddannet yogalærere siden 1974. Vores uddannelse er en af de mest grundige og velstrukturerede i Danmark, og vores eksamensbevis er et solidt kvalitetsstempel til din fremtid som yogalærer.
Næste hold starter primo september 2024 og der er plads til 12 aspiranter, lige nu er 5 pladser taget. Skal du med?
Informationsmøde
Lørdag 8. juni kl. 14-15
 

Infomøde

Vi holder informationsmøde lørdag 8. juni kl. 14 og du er velkommen, bare send en besked om at du kommer. Og det er stadig muligt at søge om optagelse til start sensommeren 2023. Kontakt os for en personlig samtale: info@yogaivalby.dk

Dansk Yoga Uddannelse

Hvorfor Dansk Yoga?

Hvis du går med drømmen om at uddanne dig til yogalærer, og gerne vil være sikker på, at du ikke ”bare” bliver instruktør, men bliver grundigt uddannet i at undervise yoga til andre, er Dansk Yoga Uddannelse en virkelig solid yogauddannelse.

Måske det mest sikre valg sammenlignet med de mange yogalærer uddannelser, der findes på markedet i Danmark disse år.

Hvor, hvem og hvordan?

Yoga i Valby har dannet rammen om Dansk Yoga Uddannelse i mere end 12 år.  Lærergruppen består af to faste uddannelseslærere med mange års erfaring i både at undervise, såvel som uddanne, samt nogle af Danmarks dygtigste gæsteundervisere: Søren Rasmussen, Svend Trier, og Sussie Jensen, der alle er nogle af de mest anerkendte inden for yogaundervisning, filosofi og meditation.

Det tager 15 måneder (deltidsbaseret) at blive yogalærer. Du skal investere 800 timer af din tid på at fordybe dig i stoffet før en eksamen.

Det siger vores aspiranter

Dansk Yoga Uddannelse KBH

Iben Nielsen

Underviser KBH

Yogalærer hos Yoga i Valby . Jeg blev eksamineret yogalærer i 2008, og jeg har siden da fortsat undersøgt, oplevet, og undervist i yogaens fuldendte system. Jeg forundres og glædes dagligt over de muligheder, som yoga rummer for et bedre helbred og en kærlig indre vækst. 

Læs mere her:

www.yogaivalby.dk

Pia Yumusak

Underviser KBH

Eksamineret Dansk Yogalærer i 2011, samt uddannet i Hatha Flow hos Esther Ekhart i 2016. Har ydermere efteruddannet mig indenfor både Yin Yoga og Restorativ Yoga. Jeg underviser til daglig på Østerbro og i Valby.

Min krop og mit sind trives med yoga i både dens blide former og i dens mere kraftfulde og dynamiske form.
I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær indadtil. Gennem en mindful tilgang til krop og åndedræt kultiveres en evne til at være til stede i nuet, så der kan skabes en vej til mere ro, glæde og større overskud. 

Læs mere her:

www.dit-rum.dk