Se vores forskellige workshops her

Giv dig selv 3 timer med
tid, ro og fordybelse

Varighed

En workshop varer – med mindre andet er angivet
3 timer.

Pris

En workshop koster – med mindre andet er angivet
400 kr. 

Sted

Alle workshops afholdes hos
Yoga I Valby, Skolegade 2a,
2500 Valby.

Kommende workshops

No event found!

Om vores yoga workshops

Restorativ workshop

Restorativ Yoga er en særlig rolig og hvilende yogaform. Vi bruger et hav af tæpper og puder, så kroppen kan synke ned og være støttet og favnet, og du kan hvile dig ind i en blød og afspændt tiltand.

Denne blide men dybe yoga er særlig gavnlig for dig: 

  • der har lidt for travlt i hverdagen
  • er i knæ med stress,
  • har kroniske smerter i kroppen
  • brug for at skabe ro i nervesystemet

Der er meget lidt handling og bevægelse, men rigtig meget TID i hver stilling på disse workshops. Man kan sagtens hvile i 10-15 minutters tid i de fleste asanas.

Yin Yoga workshop

Yin Yoga er også en rolig yogaform, og nogle gange blendes Yin sammen med Restorative Yoga.

Yin Yoga er i den helt rolige ende af skalaen, og i nogle udgaver bruges også her yoga udstyr til at støtte kroppen i stillingerne, og andre gange er Yin uden brug af udstyr.

Tyngdekraften er en vigtig ingrediens som udnyttes i de dybe stræk af muskler, sener og bindevæv. Opholdet i en stilling varierer, men kan være 2-5 minutters tid.

Befri dit åndedræt

En særlig ingrediens i yogaundervisningen er læren om åndedrættet. Måske den sværeste del, selvom vi trækker vejret ganske naturligt alle sammen. Men yoga er ofte præget af et særligt link til åndedrættet.

På en workshop om åndedrættet hos Yoga I Valby, lærer du typisk lidt anatomi og fysiologi, får lidt teori som understøtter yderligere læring og praktiske åndedrætsøvelser.

Der er en intim forbindelse mellem åndedrættet og vores sindstilstand, såvel som et tydeligt samspil mellem åndedrættet og kroppen. Du kan på en workshop være heldig at få indblik i dine åndedrætsmønstre, og få hjælp til at fjerne mulige spændinger i kroppen (og sindet,) der kan forstyrre det naturlige åndedræt.

Medi Yoga

Medi Yoga er delvist udviklet af en svensk mand, der hedder Göran Boll. Han har formået at udbrede denne form for yoga, som han har fået fra sin indiske yogalærer, til det svenske sundhedsvæsen, der benytter Medi Yoga i stor stil på hospitalerne.

Medi Yoga er en yoga opskrift med fem forskellige ingredienser:

  • vejrtrækning
  • fysiske øvelser,
  • håndstillinger
  • fokus
  • mantra.

Alle kan være med. Hvis man er udfordret i f.eks. at sidde på gulvet bruges en stol. 

YogaINmotion

En workshop med erfarne Søren YOGA Rasmussen og hans egen YogaInMotion yogaform er for dig, der holder af Vinyasa Yoga.

Vinyasa er en række af intelligent sammensatte yogastillinger i bevægelse, tilpasset begynderen, den let øvede, eller den erfarne yogaelev.

Du vil ofte opleve den såkaldte ”Månehilsen” eller ”Måneøvelsen”, der er en lidt anderledes rytme, end vi kender fra Hatha Yogaens Solhilsner. Der vil være meget fokus på ”det frie åndedræt” såvel som Pranayama øvelser og meditation på disse workshops.

Det siger vores deltagere

Som nyslået kronisk patient, stadig midt i gentagne udbrud, blev jeg for syv år siden lukket ind i et helt andet, fredfyldt land af pøller, puder, skumklodser og tæpper. Så meget, så jeg straks efter skaffede mig nok remedier til at kunne få min lille andel af himmeriget hjemme på stuegulvet. At det blev så afgørende for mig, kunne kun ske i den ro og tryghed, som Iben skaber omkring sig. Derfor bliver jeg stadig ved at vende tilbage.

Erik

Yoga i Valby har en særlig aura, og dér føler jeg mig altid velkommen. Et sted, hvor jeg "tvinges" til at slappe af og derved kan give mig en masse selvforkælelse

Mia