Se vores forskellige workshops her

Giv dig selv en kort, eller længere stund med
tid, ro og fordybelse

Tid

En workshop varer, med mindre andet er angivet typisk

2,5 timer.

Pris

En workshop koster, med mindre andet er angivet, typisk
400 kr. 

Sted

Alle workshops afholdes hos
Yoga I Valby, Skolegade 2a,
2500 Valby.

Om vores yoga workshops

Restorativ workshop

Restorativ Yoga er en særlig rolig og hvilende yogaform. Vi bruger et hav af tæpper og puder, så kroppen kan synke ned og være støttet og favnet, og du kan hvile dig ind i en blød og afspændt tilstand.

Denne blide men dybe yoga er særlig gavnlig for dig: 

  • der har lidt for travlt i hverdagen
  • er i knæ med stress
  • har kroniske smerter i kroppen
  • brug for at skabe ro i nervesystemet

Der er meget lidt handling og bevægelse, men rigtig meget TID i hver stilling på disse workshops. Man kan sagtens hvile i 10-15 minutters tid i de fleste støttede stillinger. Næste workshop i 2023 er lørdag 7. oktober. Der er ikke planlagt flere i indeværende år.

Yin Yoga workshop

Yin Yoga er også en rolig yogaform, og nogle gange blendes Yin sammen med Restorative Yoga. Yin Yoga er i den helt rolige ende af skalaen, og i nogle udgaver bruges også her yoga udstyr til at støtte kroppen i stillingerne, og andre gange er Yin uden brug af udstyr. Tyngdekraften er en vigtig ingrediens som udnyttes i de dybe stræk af muskler, sener og bindevæv. Opholdet i en stilling varierer, men kan være 2-5 minutters tid. Pia Yumusak og flere af husets øvrige yogalærere, har både yogahold med Yin som fokus og workshops. 

Befri dit åndedræt

En særlig ingrediens i yogaundervisningen er læren om åndedrættet. Måske den sværeste del, selvom vi trækker vejret ganske naturligt alle sammen. Men yoga er ofte præget af et særligt link til åndedrættet.

På en workshop om åndedrættet hos Yoga I Valby, lærer du typisk lidt anatomi og fysiologi, får lidt teori som understøtter yderligere læring og praktiske åndedrætsøvelser.

Der er en intim forbindelse mellem åndedrættet og vores sindstilstand, såvel som et tydeligt samspil mellem åndedrættet og kroppen. Du kan på en workshop være heldig at få indblik i dine åndedrætsmønstre, og få hjælp til at fjerne mulige spændinger i kroppen (og sindet,) der kan forstyrre det naturlige åndedræt. Der er ingen planlagte workshops i efteråret 2023.

Et velreguleret nervesystem

Yoga er kendt for at være god for en hel del fysiske og mentale tilstande i krop og sind.

Der er dog væsentlig forskel på hvilke øvelser der gør hvad, og forskel på om du skal udføre dem alle, på alle tidspunkter af livet. Er du eksempelvis i en periode af livet hvor stress er følgevirkningen af et lidt for travlt eller udfordrende liv, så skal der måske lidt andet end den klassiske yoga til at støtte dig.

Derfor en workshop om hvordan du finder vejen til dit nervesystem, og støtter det i at udvikle sig tilbage i en velreguleret tilstand. På workshoppen får du øvelser og teori med dig hjem, alle øvelser gennemgås praktisk. Der er ikke planlagt nogle workshops i efteråret 2023.

 

Hormon Yoga Workshop

Hormon Yoga er en populær workshop med yogalærer Eva Ellesøe Kjærgaard. Du kan læse mere om workshoppen og yogaformen samt tilmelde dig hos Eva direkte på mail: freeflow@outlook.dk eller telefon: 26187966. Næste gang er lørdag 5. og søndag 6. november 2023 kl. 9-13 begge dage. Pris 1200 kr. inklusive kursusmateriale.

Det siger vores deltagere

Som nyslået kronisk patient, stadig midt i gentagne udbrud, blev jeg for syv år siden lukket ind i et helt andet, fredfyldt land af pøller, puder, skumklodser og tæpper. Så meget, så jeg straks efter skaffede mig nok remedier til at kunne få min lille andel af himmeriget hjemme på stuegulvet. At det blev så afgørende for mig, kunne kun ske i den ro og tryghed, som Iben skaber omkring sig. Derfor bliver jeg stadig ved at vende tilbage.

Erik

Yoga i Valby har en særlig aura, og dér føler jeg mig altid velkommen. Et sted, hvor jeg "tvinges" til at slappe af og derved kan give mig en masse selvforkælelse

Mia