Ofte spørger jeg mig selv,
hvor jeg ville være nu,
hvis ikke det var for yogaen.

Iben Nielsen

Min yogarejse

Min rejse med YOGA begyndte i 2005. Der skulle faktisk kun én enkelt yogaklasse til at nå mit hjerte og vise mig vejen. Jeg vidste absolut intet om yoga. Anede ikke det eksisterede. Selvom det kan lyde meget mærkeligt, når yoga i dag er i toppen af de hurtigst voksende ”industrier” i den vestlige verden. I maj 2008 blev jeg eksamineret efter 2 års uddannelse (850 timer) hos Dansk Yoga, hvis uddannelsesteam jeg er en del af, og har været det siden 2010. 

2010 var også året, hvor Yoga I Valby så dagens lys.

Der var så meget passion og vision, og derfor var egne lokaler vejen frem for mig.

En lille yogasal på Valby Langgade voksede sig hurtigt stor, og fyldtes med nogle af de skønneste yogaelever og kollegaer. 

Heldigvis flyttede både elever og den gode stemning med, da vi flyttede ind i hjertet af Valby i sommeren 2018, efter en gennemgribende istandsættelse af Valby Kro som var lukket. 

Her er vi en stor håndfuld dedikerede yogalærere, der deles om byens dejligste yogaelever!

Undervejs gennem årene har jeg fordybet mig i mere yoga via efteruddannelse, og de sidste par år har en uddannelse i Somatics exercise sammen med studier af stress, traume og nervesystem været omdrejningspunktet.

Alt det gennemstrømmer selvfølgelig yogaundervisningen, om det er 1:1 undervisning, de faste hold eller mine workshops, såvel som i uddannelsen for Dansk Yoga og min egen Restorative uddannelse.

Sidst men ikke mindst er min egen yogapraksis det første sted, hvor alt vokser ud fra. 

Ofte spørger jeg mig selv om, hvor jeg ville være nu, hvis ikke det var for yogaen.