Yoga i toscana i italien

Yoga i Toscana i Italien

Kom til yoga i Toscana i Italien

Begynd det danske forår lidt tidligere og kom til grønne, saftige og smukke Toscana i Italien fra den 21. april til 28. april 2024. Udsolgt!

Nyd en uge med dyb, ærlig og helsebringende yoga morgen og aften.  To daglige yogaklasser x 1,5 time morgen og aften før spisetid.

I området kan du vandre, cykle, ride eller gå på trøffeljagt i den mest vidunderlige natur i bakkerne og bjergene.

Den dansk/italienske familie der hjælper med at skabe rammerne for vores undervisning, vil du elske at møde, og de vil elske at møde dig.

Den romantiske storby Firenze ligger ca. 1,5 times kørsel væk, ligesom andre seværdigheder er et besøg værd, herunder San Bernadetto vandfaldet med vandre rute, eller Ravenna med de smukkeste mosaikker, kulturen er helt særlig i Italien.

 

Fordybelse, god mad og afslapning

Det er 7.  gang vi rejser ned til vores skønne italienske familie i Al Vecchio di Convento.

Vi nyder to daglige yogaklasser (morgen og sen eftermiddag) og så har du resten af dagen til vandring, læse, bog, spise, hvile, opleve, og alt det som kaldes ferie.

Yoga sker som regel den lille bys teater/byråds sal, med mindre vejret er så godt, at vi kan være uden dørs og have den blå himmel 

 

Du undervises af Søren og Iben, der gennem mange år har undervist yoga, driver to fysiske yogaskoler og uddanner yogalærere.

Man mærker tydeligt, hvordan to daglige yogaklasser og en masse natur og solskin, veltillavet mad og hvile på rette tid og sted, lagres i hver eneste celle og tager med dig hjem til Danmark igen.

Hvis du har spørgsmål vedr. yogaundervisningen, hvor vi underviser, eller andet vi kan svare på, og hjælpe dig med, så kan du fange os her: info@yogaivalby.dk eller ringe til: 21929919/21721362

Det praktiske

Tidspunkt: 21. April – 28. april 2024 UDSOLGT

Yogaundervisningen er dagligt 2 x 1,5 time og koster 2900 kr.

Du køber selv din flybillet, med mindre du alternativt tager toget eller kører i bil. Vi underviser og bor hvor kurset afholdes, mens der også er fine små B & B rundt omkring i den lille by, så der er muligheder for enhver.

Kontakt os hellere end gerne for mere information om yoga i Italien, på Mallorca, eller Goa, så vi kan hjælpe dig med uafklarede spørgsmål:

Info@yogaivalby.dk

 

Det siger tidligere deltagere

"En uge i landsbyen Portico i de toskanske bjerge, mellem måtten og maden, mellem prana og pasta, er for mig absolut vanedannende. De mange timers koncentrede yoga, gåture i den smukke natur, stilheden og det familiære selskab er en lise. En uundværlig restituering, jeg ser frem til hvert år."
Erik
Deltager gennem 4 år
"I en lille landsby, gemt i bjergene mellem Bologna og Firence, her bor mit hjerte. En uge hvert år, lader jeg sjæl og krop op med en helt speciel yogaferie. Speciel fordi den yoga som parret Iben og Søren underviser i 2x dagligt, er som at dykke ned i en tilstand af total nærvær og ren velvære. Hvis du forestiller dig en slags tidslomme, hvor man lever i en uge med dejlige mennesker omkring sig og dyrker vidunderlig yoga. Sådan er yoga for mig, når det er aller bedst, 1 uge hvert år."
Lisbeth
Deltager gennem 3 år