Yogarejse

Yogarejse til Toscana i Italien

Tag med os til italienske Toscana

Begynd det danske forår lidt tidligere og flyv med os til det det grønne, saftige Italien 21. april til 28. april 2024.

Nyd en uge med dyb, ærlig og helsebringende yoga morgen og aften. Vi bor på  3-stjernet hotel i autentisk dejlig landsby, lige op til et stort naturreservat.

Herfra kan du vandre, cykle, ride eller gå på trøffeljagt i den mest vidunderlige natur i bakkerne og bjergene.

Maden er til Michelin stjerne, 4-retters supermenu og svulmende stor morgenbuffet. Den dansk/italienske familie vil du elske at møde, og de vil elske at møde dig.

Den romantiske storby Firenze ligger ca. 1,5 times kørsel væk, ligesom andre seværdigheder er et besøg værd, herunder San Bernadetto vandfaldet med vandre rute.

 

Fordybelse, god mad og afslapning

Det er 7.  gang vi rejser ned til vores skønne italienske familie i Al Vecchio de Convento.

Vi stor nyder de to daglige yogaklasser (morgen og sen eftermiddag).

I dagens løb går vi ture i det magiske naturmiljø, der er lige omkring den lille by. Eller soler og læser på terrassen i hotellets baghave, eller er med på pastakursus i deres køkken, eller på trøffeltur med hundene, eller tager en heldagstur til Bologna, Ravenna eller Firenze?

Fordybelsen med yoga på en ferie er ikke helt så intens som et retreat. 

På yogaferien nyder du lige så meget den formidable mad, som laves af vores familie på hotellet hver dag.

Tre og nogle gange fire retters menu til aften og et gigantisk morgenbord med hjemmebagt brød og kager, frisk frugt, friskpresset juice, italiensk ost og pølse, musli og youghurt. Og alt det mokka du orker indtage i alle former.

Familien gør alt de kan for at forkæle os alle. 

Derudover mærker du tydeligt, hvordan to daglige yogaklasser og en masse natur og solskin, lagres i hver eneste celle og tager med dig hjem til Danmark igen.

Det praktiske

Tidspunkt: 21. April – 28. april 2024

Pris:

  • Kursus: 2.900 kr.
  • Bolig: 3.960 kr. (dobbelt) eller 4.500 kr.(enkelt)
  • Forplejning: inklusiv i prisen
  • Fly: Ca. 2500 kr. med SAS
I alt ca. 9.500 kr.

Det siger tidligere deltagere

"En uge i landsbyen Portico i de toskanske bjerge, mellem måtten og maden, mellem prana og pasta, er for mig absolut vanedannende. De mange timers koncentrede yoga, gåture i den smukke natur, stilheden og det familiære selskab er en lise. En uundværlig restituering, jeg ser frem til hvert år."
Erik
Deltager gennem 4 år
"I en lille landsby, gemt i bjergene mellem Bologna og Firence, her bor mit hjerte. En uge hvert år, lader jeg sjæl og krop op med en helt speciel yogaferie. Speciel fordi den yoga som parret Iben og Søren underviser i 2x dagligt, er som at dykke ned i en tilstand af total nærvær og ren velvære. Hvis du forestiller dig en slags tidslomme, hvor man lever i en uge med dejlige mennesker omkring sig og dyrker vidunderlig yoga. Dertil kommer noget helt særligt: nemlig den familie, som driver dette lille hotel. De får dig til at føle dig SÅ hjertelig velkommen - og så skaber de mad i verdensklasse, altså som i verdensklasse!!! Sådan er yoga for mig, når det er aller bedst, 1 uge hvert år."
Lisbeth
Deltager gennem 3 år