yogarejer & yogaretreats

Giv dig selv en gave for livet

Yogarejser og Yogaretreats

At rejse er at leve … I hvert fald ifølge HC Andersen. Og der er rigtig meget af det gode liv i en rejse, når den er fyldt med yoga!

At tage på yogarejser og yogaretreats er en virkelig fantastisk vej ind i yogaens univers. En magisk kontrast til vores hastige hverdagsliv.

Tænk dig bare – en hel uge eller mere. Eller blot en forlænget weekend, hvor du fra morgen til aften kan nære krop og sjæl med yoga.  Tænk dig, hvad det kan gøre langt ud i hver en celle af kroppen.

Og måske består rejsen også af lidt vandring i naturen. Skøn og nærende mad. Et fællesskab omkring yoga og healing som centrum for hele pakken.

Du giver uden tvivl dig selv en gave for livet.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her

Kommende rejser & retreats

Yogarejser og Yogaretreats

Mallorca

Yogaretreat på Mallorca finder sted på Sant Salvador klostret – det smukkest beliggende sted, med en helt vidunderlig udsigt ud over hele Mallorca samt havet.

Her træner vi i 4-8 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret, så selv en let trænet kan være med. Mindfulness, Meditation, Yoga In motion, Restorativ Yoga, Hatha Yoga, Åndedrætstræning og Pranayama. Og Yoga Filosofi samt samtaler om livet.

Italien

I den lille by Portico de Romagna findes et helt særligt sted, som har fået en stor plads i Iben og Sørens hjerter, nemlig det lille hotel hos vores italienske ”familie” i Norditalien, hvor Søren og Iben siden 2016 har holdt yogarejser.

Du bor enten i den lille hotelbygning på et værelse, eller bor i en lille lejlighed, da hotellet driver en slags ”spread in town” service og maden er altid hjemmelavet og fuldkommen fantastisk! 

Yogarejser og Yogaretreats

Hvorfor yogarejser og yogaretreat?

Du skal tage på en yogarejse, hvis du har brug for at gøre noget fuldkommen anderledes.

Hvis du længe har haft brug for at værne lidt om dig selv, har savnet tid og råderum til at tænke nye tanker. Hvis du har brug for ekstra selvomsorg. Savner nye input. Dybere samtaler, eller slet ingen samtaler. Bare ønsker fred og ro, natur, og selvfølgelig masser af YOGA.