Mød vores yogalærere

Nærværende 

Dedikerede 

Dygtige

Vores yogalærere

Iben rund (1)

Iben Lykke Nielsen

Indehaver / Yogalærer

For mig er YOGA følelsen af at komme hjem, og hver eneste gang jeg underviser, er det mit håb at lige præcis det er essensen hos de yogaelever der så modigt, tillidsfuldt og nysgerrigt besøger Yoga I Valby og mine klasser fra uge til uge året rundt.

Siden 2008 har jeg undervist med udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga, tilpasset og finjusteret til dem jeg møder på yogamåtten. Som årene er gået, er den klassiske yoga nu undervist langt mindre ”klassisk” til gengæld meget mere organisk & blød og med et hjerte for nervesystem, traume og stress.

Læs mere om Iben her:

www.yogaivalby.dk

tlf. 21 72 13 62

Anne Mette rund

Anne Mette Paarup Kristensen

Yogalærer

I min undervisning har jeg særligt fokus på at guide den enkelte ned i kroppen, balancere nervesystemet, og give plads til egne processer og væren.  Jeg er optaget af at slippe gamle mønstre i krop og sind, være åben og nysgerrig på nye rum i os selv samt bringe øget helse og nærvær ind i vores liv og hverdag.

Anne Mette underviser i MediYoga der består af fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mantra og meditation. Alle kan deltage, da yogaen både kan udføres siddende på gulvet eller på en stol.

Læs mere om Anne Mette her:

www.yogaforstress.dk

tlf. 22 23 09 70

Elin med ramme til hjemmesiden

Elin Skytte

Yogalærer

Da jeg mødte yogaen, gik det op for mig, hvor længe, jeg havde ventet på at finde den! Yoga kan noget helt særligt: Den skaber et rum, hvor vi kan være til stede lige her og nu. Hvor vi kan gå på opdagelse i os selv – i både krop, følelser og tanker. Den hjælper til at løsne, give slip og give plads til noget nyt. Min intention med yogaen er derfor ikke, at det skal se perfekt ud: Invitationen er at du får tid og rum til at mærke indad og give plads til det, der er. Det gør jeg med Kropsterapeutisk Yoga – en Hatha-inspireret yogaform, hvor der er god tid til yogastillingerne, og hvor meditation, åndedrætsøvelser og afspænding også har en central rolle.

Udover at være Kropsterapeutisk Yogalærer, er jeg også Psykoterapeut MPF og Life Coach fra ID Academy, og jeg elsker at hjælpe andre til at udfolde og leve det liv, der giver glæde, fylde og mening.

Læs mere om Elin her:

www.elin-skytte.dk

61 69 90 26

Berit rund

Berit Kambskard

Yogalærer

Berits yogaundervisning tager udgangspunkt i at skabe et trygt yogarum for dig med glimt i øjet. Hun lægger vægt på at føre dig grundigt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger med fokus på, at du tilgodeser netop din krops forudsætninger og behov. Yogaen tager afsæt i Hatha yoga med åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, og selvfølgelig en god afspænding.

Berit er eksamineret Yogalærer fra Dansk Yoga og underviser i Alexanderteknik.

tlf. 60 86 17 25

Anne med ramme til hjemmesiden

Anne Windfeldt

Yogalærer

Anne underviser i Triyoga. I Triyoga er der fokus på åndedræt, opmærksomhed og bevægelse. Formen er blid, dyb og rolig. Meditation i bevægelse. En smuk sammensmeltning af flows, åndedræt, mentalt fokus og kropsbevægelse. Triyoga har en systematisk og respektfuld tilgang til kroppen og dens historie. Undervisningen er delt i forskellige levels.

Læs mere om Anne: 

www.annewindfeldt.dk

tlf. 22 11 60 66

 

Pia rund

Pia Yumusak

Yogalærer

I Pias undervisning lægges der vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær. Tempoet er aldrig hurtigere, end at du altid kan mærke, hvor meget DIN krop er i stand til fra gang til gang. På Pias ugentlige hold møder du både den helt blide yoga, i form af Yin Yoga og Restorative Yoga, og den mere styrkende yoga, hvor pulsen og varmen i kroppen kan mærkes. Udover ugentlige hold, afholder Pia også helt blide workshops med Yin og Restorative Yoga. Pia har over 800 timers uddannelse i Hatha Yoga fra Dansk Yogas uddannelse, og har derudover også en 200 timers uddannelse i Hatha Flow fra Esther Ekhart, ligesom hun har videreuddannet sig indenfor Yin Yoga og Restorative Yoga 

Læs mere her:

www.dit-rum.dk

tlf. 31 90 31 24

Krystyna rund

Krystyna Kowalski

Yogalærer

Yoga “Indefra og Ud” er blid yoga med Krystyna i trygge rammer. Du modtager omsorgsfuld vejledning i at udforske mulighederne i at opbygge indre stabilitet, styrke og vitalitet. Den yoga Krystyna tilbyder er en kropsbaseret mindful yoga. For Krystyna handler yoga ikke om, hvordan vi ser ud – men om hvordan det føles indefra i din krop.

Krystyna er også certificeret yogaterapeut mv.

Læs mere her: 

www.yogacare.dk 

tlf. 42 76 71 50

Anne i ramme

Anne Nybo

mindfulness

Mindfulness er en livsstil, og det er for dig som gerne vil have lidt mere ro, komme ud af dine tanker og mere ned i din krop, samt lære at være mere i nuet. Det er særlig velegnet for stressramte, eller hvis du ønsker at forebygge stress.
Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i dig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver dig et mere rigt, positivt og lykkeligt liv.
Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør, stresscoach og coach. Jeg hjælper til daglig mine klienter med at forebygge stress eller komme godt tilbage efter et stressforløb bl.a. ved at være opmærksomme på sig selv og de signaler kroppen giver.

Læs mere her:

www.amindfullife.dk

tlf. 30299251

 

catrine rund

Catrine Hegelund

Yogalærer

Catrine underviser i blid yoga med hensyn, hvor øvelserne tilpasses den enkelte elev. Hendes yoga er programmer, der kommer hele kroppen igennem med fokus på at holde bevidsthed på åndedrættet, samtidig med at der arbejdes med styrke, kortere blide serier i flow – og ikke mindst rolige stillinger, hvor du får lov til at dvæle i lidt længere.

Catrine henter sin inspiration primært fra Hatha yoga og Yin yoga. Hun er eksamineret Dansk Yogalærer. 

tlf. 28 34 62 60

Miranda rund

Miranda Hellermann

Yogalærer

Miranda underviser fire faste hold hos Yoga I Valby. Og særligt de gravide og yoga efter fødslen er hende kerneområde plus to ugentlige yogahold med hensyn for Gigtskolen. Hun lægger vægt på at videregive de mest effektive og enkle aspekter ved traditionel yoga for at opnå indre og ydre velvære og balance. Holdene er tilpasset alle niveauer og alle livsfaser.

Miranda er certificeret yogalærer og yogaterapeut.

Læs mere her:

www.mirandahellmanyogaspace.wordpress.com

 

Jeanet rund

Jeanett Walus Poulsen

Yogalærer

Som både yogalærer og fysioterapeut underviser Jeanett differentieret og har en solid baggrund baseret på sine to grundige uddannelser. Jeanett er uddannet ved Skandinavisk Yoga og Meditation.

Yogaholdet tirsdag aften med Jeanett er for dig der ønsker undervisning med særlige hensyn, og du kan tilmelde dig via Gigtskolen.

Læs mere her:

www.gigtskolen.dk 

tlf. 41 41 76 44

5 genveje til bedre søvn

Sover du dårligt? 

Har du svært ved at falde i søvn?

 Vågner du op og føler dig træt?  

Så får du her 5 helt enkle tips til bedre søvn!