Mød vores yogalærere

Nærværende 

Dedikerede 

Dygtige

Vores yogalærere

Iben profil YIV

Iben Lykke Nielsen

Indehaver / Yogalærer


Facebook-f


Instagram


Youtube


Desktop

For mig er YOGA følelsen af at komme hjem, og hver eneste gang jeg underviser, er det mit håb at lige præcis det er essensen hos de yogaelever der så modigt, tillidsfuldt og nysgerrigt besøger Yoga I Valby og mine klasser fra uge til uge året rundt.

Siden 2008 har jeg undervist med udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga, tilpasset og finjusteret til dem jeg møder på yogamåtten. Som årene er gået, er den klassiske yoga nu undervist langt mindre ”klassisk” til gengæld meget mere organisk & blød og med et hjerte for nervesystem, traume og stress.

Læs mere om Iben her:

www.yogaivalby.dk

tlf. 21 72 13 62

Søren profil YIV

Søren Rasmussen

indehaver / Yogalærer


Desktop


Facebook-f


Instagram

Søren har undervist yoga i mere end 35 år, og uddannet mere end 100 yogalærere. 

Sørens eget yogasystem YogaInMotion er en blanding af den klassiske Hatha Yoga og Vinyasa med rødder i Dynamic Yoga. Søren er udover at være en erfaren og dygtig underviser også yogaterapeut. 

Søren har faste yogahold på hans Yoga Skolen i Helsingør, men er i Valby som gæsteunderviser på workshops og yogalæreuddannelse mm.

Læs mere om Søren her:

www.yoga-skolen.dk

tlf: 21 92 99 19

Eva med cirkel

Eva Ellesøe Kjærgaard

Yogalærer


Desktop


Facebook-f


Instagram

Eva er uddannet vinyasayogalærer og yogamassør fra LagoCph og er certificeret hormonyogalærer, udlært hos Dinah Rodrigues, Brasilien Hun har desuden efteruddannelse fra “Center for mindfulness i skolen”.  

Eva har stor erfaring som yogalærer og har undervist i private virksomheder, i yogastudier og fitnesscentre, skoler og institutioner, samt på yogarejser og yogafestivaler. Eva underviser børn, teenagere og voksne og lægger vægt på, at yoga er til gavn for alle mennesker.

Eva holder meget af at undervise i yoga, da hun oplever både hos sig selv og hos andre, at det er en fantastisk metode til at øge kropsbevidstheden, styrke kroppens forsvar og give ro og fokus i hverdagen. Yoga er for Eva en “nulstilling af krop og sjæl”.

Læs mere om Eva her:

www.freeflowyoga.dk

tlf. 26187966

Berit rund

Berit Kambskard

Yogalærer


Facebook-f


Wordpress

Berits yogaundervisning tager udgangspunkt i at skabe et trygt yogarum for dig med glimt i øjet. Hun lægger vægt på at føre dig grundigt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger med fokus på, at du tilgodeser netop din krops forudsætninger og behov. Yogaen tager afsæt i Hatha yoga med åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, og selvfølgelig en god afspænding.

Berit er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas uddannelse og har en baggrund som ergoterapeut og cand.scient.san. Berit underviser også i Alexanderteknik.

Læs mere her:

www.beritkambskard.com

tlf. 60 86 17 25

Anne med ramme til hjemmesiden

Anne Windfeldt

Yogalærer


Desktop


Facebook-f


Instagram

Anne underviser i Triyoga. I Triyoga er der fokus på åndedræt, opmærksomhed og bevægelse. Formen er blid, dyb og rolig. Meditation i bevægelse. En smuk sammensmeltning af flows, åndedræt, mentalt fokus og kropsbevægelse. Triyoga har en systematisk og respektfuld tilgang til kroppen og dens historie. Undervisningen er delt i forskellige levels.

Læs mere om Anne: 

www.annewindfeldt.dk

tlf. 22 11 60 66

Pia rund

Pia Yumusak

Yogalærer


Facebook-f


Instagram


Desktop

I Pias undervisning lægges der vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær. Tempoet er aldrig hurtigere, end at du altid kan mærke, hvor meget DIN krop er i stand til fra gang til gang. På Pias ugentlige hold møder du både den helt blide yoga, i form af Yin Yoga og Restorative Yoga, og den mere styrkende yoga, hvor pulsen og varmen i kroppen kan mærkes. Udover ugentlige hold, afholder Pia også helt blide workshops med Yin og Restorative Yoga. Pia har over 800 timers uddannelse i Hatha Yoga fra Dansk Yogas uddannelse, og har derudover også en 200 timers uddannelse i Hatha Flow fra Esther Ekhart, ligesom hun har videreuddannet sig indenfor Yin Yoga og Restorative Yoga 

Læs mere her:

www.dit-rum.dk

tlf. 31 90 31 24

Kopi af Unavngivet - 2021-01-29T122415.283

Maria Toronczyk

Yogalærer


Facebook-f

Maria underviser hos Yoga i Valby i hensyntagende yoga, hvor der lægges vægt på, at hver eneste elev arbejder med lige præcis det, de har brug for og kan mestre. 

Yoga er min helt store passion – det er både en fysisk praksis og en måde for mig at gå til livet på. Jeg har mærket på min egen krop, hvad yoga betyder for mit fysiske og psykiske velbefindende. Og det er det, jeg ønsker at dele med mine elever.

Maria er uddannet i Hatha Yoga hos Dansk Yoga, men henter i sin undervisning også inspiration fra andre yogaformer.

tlf. 42 31 20 09

Anne i ramme

Anne Nybo

mindfulness


Facebook-f


Instagram


Desktop

Mindfulness er en livsstil, og det er for dig som gerne vil have lidt mere ro, komme ud af dine tanker og mere ned i din krop, samt lære at være mere i nuet. Det er særlig velegnet for stressramte, eller hvis du ønsker at forebygge stress.
Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i dig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver dig et mere rigt, positivt og lykkeligt liv.
Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør, stresscoach og coach. Jeg hjælper til daglig mine klienter med at forebygge stress eller komme godt tilbage efter et stressforløb bl.a. ved at være opmærksomme på sig selv og de signaler kroppen giver.

Læs mere her:

www.amindfullife.dk

tlf. 30299251

 

catrine rund

Catrine Hegelund

Yogalærer


Facebook-f

Catrine underviser i blid yoga med hensyn, hvor øvelserne tilpasses den enkelte elev. Hendes yoga er programmer, der kommer hele kroppen igennem med fokus på at holde bevidsthed på åndedrættet, samtidig med at der arbejdes med styrke, kortere blide serier i flow – og ikke mindst rolige stillinger, hvor du får lov til at dvæle i lidt længere.

Catrine henter sin inspiration primært fra Hatha yoga og Yin yoga. Hun er eksamineret Dansk Yogalærer. 

tlf. 60 78 73 10

Malene til YIV profil billedramme

Malene Tøttrup

Yogalærer


Facebook-f


Desktop


Instagram

Malene underviser Yoga for gravide hver torsdag fra 16.30-16.50 hos Yoga I Valby.

“Yoga for mig er harmoniserende og der hvor jeg finder indre ro og balance.
I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe et trygt rum med nærvær og plads til fordybelse. Ved at være tilstede kan vi bedre mærke efter hvad der rør sig i kroppen og mærke efter hvad der er væsentligt. Særligt det blide og Restorative har min store interesse.
Jeg er certificeret yogalærer og underviser i hatha, restorativ, yin samt yoga for gravide.

Kontakt Malene:

E-mail: Restorativyoga@gmail.com

Telefon: 26180823

Dorthe

Dorthe Andersen

Yogalærer


Desktop


Facebook-f


Instagram

I min undervisning gælder det om at gøre yoga tilgængelig for alle, så alle føler sig set og mødt præcis hvor de er på netop den dag. Tempoet er roligt og det handler om kropsbevidsthed, nærvær og tryghed.

Yogaen er for mig en måde at finde ro og balance på og mindre om at komme ud i alle mulige og umulige stillinger.  Men først og fremmest er jeg selv en nysgerrig elev som er på en rejse der aldrig ender. Jeg er uddannet i Hatha yoga, med efteruddannelse i Restorative Yoga og Yoga mod stress.

Læs mere om Dorthe her:

www.soulinflow.dk

tlf. 25 331 331

Jeanet rund

Jeanett Walus Poulsen

Yogalærer


Desktop

Som både yogalærer og fysioterapeut underviser Jeanett differentieret og har en solid baggrund baseret på sine to grundige uddannelser. Jeanett er uddannet ved Skandinavisk Yoga og Meditation.

Yogaholdet tirsdag aften med Jeanett er for dig der ønsker undervisning med særlige hensyn, og du kan tilmelde dig via Gigtskolen.

Læs mere her:

www.gigtskolen.dk 

tlf. 41 41 76 44