Mød vores yogalærere

Nærværende 

Dedikerede 

Dygtige

Vores yogalærere

Iben profil YIV

Iben Lykke Rasmussen

Indehaver / Yogalærer

For mig er YOGA følelsen af at komme hjem, og hver eneste gang jeg underviser, er det mit håb at lige præcis det er essensen hos de yogaelever der så modigt, tillidsfuldt og nysgerrigt besøger Yoga I Valby og mine klasser fra uge til uge året rundt.

Siden 2008 har jeg undervist med udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga, tilpasset og finjusteret til dem jeg møder på yogamåtten. Som årene er gået, er den klassiske yoga nu undervist langt mindre ”klassisk” til gengæld meget mere organisk & blød og med et hjerte for nervesystem, traume og stress.

Læs mere om Iben her:

www.yogaivalby.dk

tlf. 21 72 13 62

Søren profil YIV

Søren Rasmussen

indehaver / Yogalærer

Søren har undervist yoga i mere end 35 år, og uddannet mere end 100 yogalærere. 

Sørens eget yogasystem YogaInMotion er en blanding af den klassiske Hatha Yoga og Vinyasa med rødder i Dynamic Yoga. Søren er udover at være en erfaren og dygtig underviser også yogaterapeut. 

Søren har faste yogahold på hans Yoga Skolen i Helsingør, men er i Valby som gæsteunderviser på workshops og yogalæreuddannelse mm.

Læs mere om Søren her:

www.yoga-skolen.dk

tlf: 21 92 99 19

Eva med cirkel

Eva Ellesøe Kjærgaard

Yogalærer

Eva er uddannet vinyasayogalærer og yogamassør fra LagoCph og er certificeret hormonyogalærer, udlært hos Dinah Rodrigues, Brasilien Hun har desuden efteruddannelse fra “Center for mindfulness i skolen”.  

Eva har stor erfaring som yogalærer og har undervist i private virksomheder, i yogastudier og fitnesscentre, skoler og institutioner, samt på yogarejser og yogafestivaler. Eva underviser børn, teenagere og voksne og lægger vægt på, at yoga er til gavn for alle mennesker.

Eva holder meget af at undervise i yoga, da hun oplever både hos sig selv og hos andre, at det er en fantastisk metode til at øge kropsbevidstheden, styrke kroppens forsvar og give ro og fokus i hverdagen. Yoga er for Eva en “nulstilling af krop og sjæl”.

Læs mere om Eva her:

www.freeflowyoga.dk

tlf. 26187966

Berit rund

Berit Kambskard

Yogalærer

Berits yogaundervisning tager udgangspunkt i at skabe et trygt yogarum for dig med glimt i øjet. Hun lægger vægt på at føre dig grundigt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger med fokus på, at du tilgodeser netop din krops forudsætninger og behov. Yogaen tager afsæt i Hatha yoga med åndedrættet, skønne stræk, opbygning af styrke, og selvfølgelig en god afspænding.

Berit er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas uddannelse og har en baggrund som ergoterapeut og cand.scient.san. Berit underviser også i Alexanderteknik.

Læs mere her:

www.beritkambskard.com

tlf. 60 86 17 25

Anne med ramme til hjemmesiden

Anne Windfeldt

Yogalærer

Anne underviser i Triyoga. I Triyoga er der fokus på åndedræt, opmærksomhed og bevægelse. Formen er blid, dyb og rolig. Meditation i bevægelse. En smuk sammensmeltning af flows, åndedræt, mentalt fokus og kropsbevægelse. Triyoga har en systematisk og respektfuld tilgang til kroppen og dens historie. Undervisningen er delt i forskellige levels.

Læs mere om Anne: 

www.annewindfeldt.dk

tlf. 22 11 60 66

 

Pia rund

Pia Yumusak

Yogalærer

I Pias undervisning lægges der vægt på at skabe et trygt rum for stilhed, opmærksomhed og nærvær. Tempoet er aldrig hurtigere, end at du altid kan mærke, hvor meget DIN krop er i stand til fra gang til gang. På Pias ugentlige hold møder du både den helt blide yoga, i form af Yin Yoga og Restorative Yoga, og den mere styrkende yoga, hvor pulsen og varmen i kroppen kan mærkes. Udover ugentlige hold, afholder Pia også helt blide workshops med Yin og Restorative Yoga. Pia har over 800 timers uddannelse i Hatha Yoga fra Dansk Yogas uddannelse, og har derudover også en 200 timers uddannelse i Hatha Flow fra Esther Ekhart, ligesom hun har videreuddannet sig indenfor Yin Yoga og Restorative Yoga 

Læs mere her:

www.dit-rum.dk

tlf. 31 90 31 24

Christina foto hjemmeside profil 1

Christina Theilgaard

Yogalærer

Christina lægger i sin undervisning vægt på at møde dig lige der, hvor du er. Hun guider dig langsomt og blidt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mærke, hvad stillingen gør for din krop.

Christinas undervisning vil være en blanding af den blide og mere powerfulde yinyoga i skøn forening med blide hatha og restorative yogastillinger. Undervisningen vil altid være tilrettet dig og din krop.

Christina har undervist siden 2015, primært i yinyoga og restorativ yoga. Hun er uddannet i yinyoga hos YinYoga in Asia og hos YinPower, og i restorativ yoga hos Yoga i Valby. Hun har suppleret sin uddannelser med kurser i kinesisk medicin og moderne smertevidenskab.

 

tlf. 28 19 28 82

Simone til YIV profil 1

Simone Møller

Yogalærer

På Simones hold guider hun med indlevelse og mildhed, både når hun leder dig gennem varme, styrkende stillinger og blide hvilestillinger. Hendes undervisning er kendetegnet ved en særlig interesse for åndedrættets egenskaber, og hun elsker at hjælpe andre med selv at udforske de mange fordele ved Yoga.

Simone er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas uddannelse og undervisningen tager afsæt i Hatha Yoga.

tlf. 31 95 30 29

mail: Simoneyoga@outlook.dk

catrine rund

Catrine Hegelund

Yogalærer

Jeg underviser i blid/hensynstagende yoga tirsdag formiddag, og brænder meget for at skabe et trygt og rart rum, hvor yogaen gøres tilgængelig for alle uanset, hvad man kommer med af skavanker og udfordringer.
Jeg vægter at lave varierede programmer, der kommer hele kroppen igennem via både dynamiske og statiske stillinger. I undervisningen er der fokus på at holde bevidstheden på åndedrættet samtidig med, at vi arbejder med at styrke, strække og balancere kroppen via blide, korte serier i flow såvel som rolige stillinger, hvor du får lov til at dvæle i stillingerne i lidt længere tid.
 
Jeg er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas to-årige uddannelse og har videreuddannelser indenfor Restorative Yoga samt Yin Yoga. Har derudover en baggrund som folkeskolelærer og kropsterapeut.

tlf. 60 78 73 10

57032339-B524-4F11-9AB8-C86FB6874299

Elisa Bjøreng

Yogalærer

I min undervisning vægter jeg balance mellem stillinger, der kræver styrke og rolige blidere stillinger. På den måde synes jeg, at undervisningen bliver tilpas udfordrende samtidig med, at man opnår en større ro. Jeg interesserer mig for forbindelsen mellem krop-psyke, og hvordan man kan påvirke begge veje. Jeg oplever selv, hvordan yoga kan give et større overskud både mentalt og fysisk, og hvor godt det føles, når man er kommet afsted, selvom sofaen indimellem kalder.

Jeg har en baggrund som psykolog, og arbejder til daglig med folk med senhjerneskade.

Min yogalærerbaggrund er en 800 timers uddannelse fra Dansk Yogas Uddannelse. Samt efteruddannelse i Restorative Yoga v. Iben Rasmussen (YIV)

Kontakt Elisa

E-mail: Olitz@hotmail.com

Telefon: 40 33 26 14

I min undervisning gælder det om at gøre yoga tilgængelig for alle, så alle føler sig set og mødt præcis hvor de er på netop den dag. Tempoet er roligt og det handler om kropsbevidsthed, nærvær og tryghed.
Yogaen er for mig en måde at finde ro og balance frem for at komme ud i alle mulige og umulige stillinger.  Men først og fremmest er jeg selv en nysgerrig elev som er på en rejse der aldrig ender.
Dorthe er eksamineret fra Dansk Yoga med 800 timers uddannelse. Efteruddannelse i bl.a. Restorativ Yoga samt Yoga mod stress.
 
Læs mere om Dorthe her:
Jeanet rund

Jeanett Walus Poulsen

Yogalærer

Som både yogalærer og fysioterapeut underviser Jeanett differentieret og har en solid baggrund baseret på sine to grundige uddannelser. Jeanett er uddannet ved Skandinavisk Yoga og Meditation.

Yogaholdet tirsdag eftermiddag med Jeanett er klassisk Hatha Yoga og her tilmelder du dig enten gennem info@yogaivalby.dk eller kontakter Jeanett direkte mail: waluspoulsen@gmail.com

Tirsdag aften, er for dig der ønsker undervisning med særlige hensyn. Du kan tilmelde dig via Gigtskolen.

Læs mere her:

www.gigtskolen.dk 

tlf. 41 41 76 44