yogaretreat

Kloster-retreat på Mallorca

Yogaretreat på vidunderlige Mallorca

Yoga retreat på Mallorca finder sted på Sant Salvador klostret. Det smukkest beliggende sted, med en helt vidunderlig udsigt ud over hele Mallorca samt havet.

Her træner vi i 4-8 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret, så selv en let trænet kan være med.

 • Mindfulness,
 • Meditation
 • Yoga in motion
 • Restorativ Yoga
 • Hatha Yoga
 • Åndedrætstræning
 • Pranayama
 • Yogafilosofi
 • og samtaler om livet

En heldags vandretur i bjergene og små gåture op og ned ad “vores” bjerg samt en tur til stranden. Du får her hele pakken i løbet af en uge.

En helt almindelig dag på Mallorca

Når vi er på Mallorca, er det mere et yoga retreat end en yogaferie (retreat = en blid tilbagetrækning).

Her begynder dagen med en yogaklasse på en udendørs platform med udsigt over bjergene, til lyden af fuglekvidder, og lyden af en klokke der ringler om halsen på en ged, der også er på bjerget.

Yoga foregår som oftest i stilhed, mens solen står op. Det eneste du gør, er at lade den guide dig ind i dybet af yogaøvelserne. Mærker den blide luft omkring dig og sanser kroppen, der inviteres til yoga, åndedrætsøvelser og afspænding i den milde morgenluft.

Så spiser vi morgenmad i stilhed omgivet af den smukkeste udsigt fra klostrets cafe udenfor.

 

Efter mad vandrer vi roligt ned ad bjerget og op igen – enten hver for sig, eller i par eller grupper, med en stille opmærksomhed på alt, vi oplever på turen.

Derefter mere yoga, og hvis solen ikke er for kraftig, så er vi udendørs igen, og træner sammen frem til en pause, der går fra frokost til sen eftermiddag.

Efter yogasæt nummer 2, er vi klar til at samtale igen. Nogle tager til vandet og bader, spiser frokost og hænger ud. Andre bliver på klostret og læser bog, vandrer en tur eller soler sig. Vi  samles igen om yoga op til aftensmaden.

Efter aftensmad er der sang, samtaler om livet, eller et tema vi aftaler, og man er helt fri til at træde ind og ud af alt, der sker undervejs.

Det praktiske

Lille gruppe: maksimum 12 personer

Tidspunkt: 2022

Pris: 

 • Kursus: 3.900 kr.
 • Bolig single for 6 dage: 318 euro (ca. 2.400 kr.)
 • Forplejning for 6 dage ½ pension:117 euro (890 kr.)
 • Fly: fra 2.400 kr.
I alt ca. 9.590 kr. 

Det siger tidligere deltagere

"På et yogaretreat på klosteret SAN Salvador oplevede jeg for første gang, at jeg ikke længere behøvede at anstrenge mig for at finde mig selv. Sandheden den var der, lige DER, hvor hen jeg så, hvorhen jeg strakte, hvorhen jeg bøjede mig. Lige der blev mit sind stille. Lige der hvor skyerne, som tidligt om morgenen lå under det lille bjerg, hvor vi - en lille flok mennesker fra Danmark, stod og lavede yoga på en lille platform ved korset under kyndig vejledning af vores to yogalærere Søren og Iben. Lige der, hvor solen stod op, lige der følte jeg ikke, men mærkede jeg samhørigheden, mærkede jorden, mærkede fromheden, mærkede livet og jeg blev stille. Behøvede ikke andet. Udsynet, indsigten alt var lige her og nu. Det forsøger jeg igen og igen at mærke, vende tilbage til denne tilstand gennem min yogapraksis i Danmark, hvor jeg stadig har Iben og Søren som yogalærere."
Svenni & Birgitte
"Tusind tusind tak for en helt fantastisk tur til Mallorca...Jeg har nydt hvert eneste minut, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager med på retreat. Jeg har taget en masse gode øvelser med mig hjem og meditationen skal jeg nok få mere styr på fremover."