yoga på mallorca

Yoga på Mallorca

Yoga på vidunderlige Mallorca

Har du nogensinde prøvet at lave yoga på toppen af et bjerg? Eller på et kloster, omgivet af bjerge, oliven og citrustræer, mens vinde suser blidt i trætoppene, og svaler svæver på den blå himmel, enkelte ørne med? I årevis har vi undervist yogakurser udenlands og det er altså helt særligt!

På klostret på Mallorca træner vi dagligt yoga, minimum 3-4 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret, så selv en let trænet kan være med.

  • Mindfulness,
  • Meditation
  • Yoga In motion
  • Hatha Yoga
  • Åndedrætstræning
  • Pranayama
  • Yogafilosofi
  • og samtaler om livet

Kom hjem til dig selv med yoga på Mallorca

Yogaundervisning på Mallorca, i Indien eller Italien, virker ofte anderledes, end når vi lander på yogamåtten på den måske ugentlige yogaklasse, eller tager på et heldags eller weekend kursus.

Selvom din underviser måske er den samme, og øvelserne mere eller mindre velkendte, så opfanger krop og sind nogle helt andre aspekter og lag gennem undervisningen, hvis konteksten er en ugelang daglig praksis.

Du behøver ikke være toptrænet eller meget erfaren med yoga, når du deltager på vores yogaklasser. Ej heller når vi underviser udenlands. Vi er vante med at tilpasse undervisningen til flertallet og til den der kommer med nogle udfordringer som fx et knæ der driller, en spændt nakke, eller stress relaterede mentale eller kropslige udfordringer.

Dette fordi både Søren og Iben har rigtig mange års erfaring i at undervise yoga, såvel som egen regelmæssig praksis, med et på alle måder levet liv i bagagen.

Vores faste ugentlige yogaundervisning foregår fysisk i Valby og i Helsingør, ligesom vi har online yogaundervisning to gange ugentligt, og flere gange om året holder kurser udenlands.

Ring eller skriv for flere detaljer og information: 21929919 og 21721362

Det praktiske

Kurset afholdes 11.-17. august 2024

Mallorca har mange fine steder man kan bo, og det er ikke svært at komme omkring hvis man har en lejet bil, sågar at tage med toget fra hovedstaden Palma, er ret enkelt. Det meste af kurset afholdes på selve klostret San Salvador og i kort gå-afstand til de omkringliggende smukke scenarier.
 
Du får brug for din yogamåtte, et tæppe og tøj til yogabrug, måske en notesbog til eventulle tanker der opstår, og gode sandaler eller sko der sidder fast på foden til vandreturene.
 
Skriv til os med spørgsmål om dit og dat her: info@yogaivalby.dk eller klik på knappen herunder for køb:

Det siger tidligere deltagere

"På et yogaretreat på klosteret SAN Salvador oplevede jeg for første gang, at jeg ikke længere behøvede at anstrenge mig for at finde mig selv. Sandheden den var der, lige DER, hvor hen jeg så, hvorhen jeg strakte, hvorhen jeg bøjede mig. Lige der blev mit sind stille. Lige der hvor skyerne, som tidligt om morgenen lå under det lille bjerg, hvor vi - en lille flok mennesker fra Danmark, stod og lavede yoga på en lille platform ved korset under kyndig vejledning af vores to yogalærere Søren og Iben. Lige der, hvor solen stod op, lige der følte jeg ikke, men mærkede jeg samhørigheden, mærkede jorden, mærkede fromheden, mærkede livet og jeg blev stille. Behøvede ikke andet. Udsynet, indsigten alt var lige her og nu. Det forsøger jeg igen og igen at mærke, vende tilbage til denne tilstand gennem min yogapraksis i Danmark, hvor jeg stadig har Iben og Søren som yogalærere."
Svenni & Birgitte
"Tusind tusind tak for en helt fantastisk tur til Mallorca...Jeg har nydt hvert eneste minut, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager med på retreat. Jeg har taget en masse gode øvelser med mig hjem og meditationen skal jeg nok få mere styr på fremover."